blank_53
fftv
Сряда, 06 Февруари 2019 08:29

Софи и Гринго се врекоха във вечна вярност

Оценете
(0 гласа)

Черни диаманти на пръстените им

Софи Маринова и нейният любим Тодор Давидов-Гринго сключиха граждански брак вчера.

kiss

В тесен приятелски кръг влюбените подписаха удостоверението в обредната зала „Триадица“ в София. Кумове бяха Преслава и бащата на детето ѝ Павел. Сред присъстващите бяха шаферките - Мисис Баба Дони Василева-Чачова и нейната дъщеря, кметицата на Владая Таня Иванова, дизайнерката София Борисова и синът на Софи - Лоренцо .

51149363_797436900593867_7869983784110653440_n

Макар че церемонията се проведе в скромен състав и без излишен шум, голямо впечатление направиха халките на младоженците. Кадър на бижутата се появи ден по-рано в социалните мрежи, а от него се вижда, че върху пръстените с черни диаманти са изписани имената им – Софи и Гринго.

prusteni

Софи привлече вниманието с дълга оранжева рокля, шал с бели пера и дантелена воалетка, дело на популярната дизайнерка София Борисова.

buket

Сватбеното тържество ще се състои на 24 март. Изборът на датата за празненството се дължи на кумата Преслава, тъй като това бил най-скорошният ден, в който и двете със Софи били свободни от професионални ангажименти. За разлика от церемонията по подписването, за сватбеното парти Маринова се готви да покани значително по-голяма компания. На въпроса дали със съпруга й ще предприемат и следващата крачка в отношенията си – сдобиването с наследник, певицата отговаря: "Божа работа е това“.

momicheta

Изпълнителката от ефира на Фен ТВ показа новата си татуировка, която представлява червена целувка, в чиято сърцевина е изписано името на любимия мъж.

sofi-razgovor

Екипът на Фен ТВ желае на младото семейство любов, здраве, благоденствие и разбирателство!

Прочетена 2152 пъти